Тапас с чери домати, фета и кедрови ядки


Този тапас е изключително вкусен и лесен за приготвяне. Идеален е за посрещане на гости или за бърза закуска.



* Рецептата е приготвена специално за  My Tapas Bar

Необходимите продукти


1 франзела
100 г сирене Фета
2 с.л. кедрови ядки
12 чери домата
1 скилидка чесън
4 с.л. зехтин
няколко стръка пресен магданоз


Начин на приготвяне

Нарежете франзелата на филийки, които намажете със зехтин. Поставете ги в тава, покрита с хартия за печене. Печете в продължение на 8-10 минути или до златисто кафяво.

В кухненски робот поставете листата магданоз и кедровите ядки. Пасирайте за кратко и добавете сиренето фета, чесъна и зехтина. Пасирайте, докато се получи еднородна смес. 


Върху всяка филийка сложете малко от сместа и две половинки чери домати. Отгоре гарнирайте с наситнени стъбълца от магданоза. 




Хареса ли ти рецептата? Абонирай се за Mish-Mash във FacebookGoogle+Instagram или Pinterest, за да не пропускаш нито една от публикациите в блога! 





Няма коментари